DEURNESE SAMENTUINEN FEEST (28/10)

Samentuinfeest Deurne.JPG

Dé ideale dag om kennis te maken met de samentuinen in Deurne! We starten om 11u met een gezamenlijke fietstocht langs verschillende samentuinen. We eindigen de tocht rond 14u op Samentuin Silsburg. Daar is het feest!
 

FIETSTOCHT:
Start 11u: Samentuin De Schupperkes - (hondenwei Bosuil) Jan Welterslaan 1, Deurne
11u45: Samentuin Ertbrugge - Schotensesteenweg, Deurne
12u30: Samentuin Drakenhof - Mortselsesteenweg, Deurne
13u15: Samentuin Ecokot - Herrystraat 22, Deurne
14u : Samentuin Silsburg - Einde Corneel Franckstraat, Deurne

 

FEEST:
14u tot 17u: Samentuin Silsburg - Einde Corneel Franckstraat, Deurne

 

Om 11u afspraak aan Samentuin De Schupperkes, die ligt midden in de hondenloopzone aan het Bosuil Stadium (Jan Welterslaan 1, Deurne). Van daar rijden we samen langs Samentuinen Ertbrugge, Drakenhof en Ecokot. Onderweg zijn er lekkere hapjes en drankjes voorzien. 

 

Samentuin Silsburg kreeg de voorbije maanden een opknapbeurt, reden om te vieren. Villa Vonk komt ook een griezelige vertelling spelen op Silsburg en Rhaïssa neemt je mee op natuurontdekking in de tuin. Je kan plantenkorven vlechten met Yvonne. En je kan natuurlijk een glaasje drinken aan het vuur, waar we zingen en muziek spelen.
 

Iedereen is welkom!


Verspreid het nieuws via facebook: https://www.facebook.com/events/1178457748975647/


Met de steun van Stadsmakers.

Koen Wynants