Commons Lab Antwerpen te gast op Translab Vormingplus Waas en Dender (9/12)

vormingplus.jpg

Translab staat voor Transitielaboratorium. Het is een plaats waar mensen die transitie belangrijk vinden inspiratie opdoen, elkaar ontmoeten en ervaringen delen over de transitieprojecten waarmee ze experimenteren. Zo wordt de transitiebeweging sterker. Op zondagvoormiddag 9 december 2018 is er een Translab in Sint-Niklaas. Commons Lab is te gast om een lezing te geven: 10 tips om van gemeenten opnieuw gemeengoed te maken.

 Het programma

  •  10u00 - 10u45      Lezing ‘10 tips om van gemeenten opnieuw gemeengoed te maken’ door Koen Wynants (oprichter Commons Lab Antwerpen)

  • 10u45  - 11u30     Napraatsessie en samenvatting

  • 11u30 - 12u30      Voorstelling en rondleiding Cohousing Waasland

  • 12u30  - 13u30     Lunch

 

We zijn hiervoor te gast in het paviljoen van Cohousing Waasland, Wenenstraat 1, 9100 Sint-Niklaas. We verzamelen om 9u45 aan de voorkant van het station van Sint-Niklaas en fietsen van daaruit samen naar de Wenenstraat. Schrijf je nu in via carine.vanremoortere@vormingplus.be en laat weten of je blijft eten, kinderopvang nodig hebt en/of je mee fietst vanaf het station van Sint-Niklaas of rechtstreek naar Cohousing Waasland gaat.

Contact:

Carine Van Remoortere | Educatief medewerker

www.vormingplus.be/waas-en-dender | 03 775 44 84

Volg ons op Facebook

Leestip: https://www.apache.be/gastbijdragen/2018/10/15/tien-tips-om-van-gemeenten-opnieuw-gemeengoed-te-maken/

Koen Wynants