Welkom op Kickoff klimaatrobuust Sint-Andries 2018

klimaatrobuust SA startvergadering.jpg

Ons klimaat warmt op. We verwachten extremere weersomstandigheden (hitte, stormen, ...). We zullen de komende jaren de stad hierop moeten voorbereiden. Op initiatief van Stadslab 2050 werd in 2017 een allereerste participatief experiment opgestart in de wijk Sint-Andries. In Sint-Andries is al jaren o.a. een sterke transitiegroep actief. In 2017 zijn er al heel wat initiatieven gerealiseerd: hier een mooie reportage: https://youtu.be/D4pCoNF9dbQ 

In 2018 zal er verder gewerkt worden. Eén van de ambities is om een nieuw soort samenwerkingsverband, een 'toekomstverbond' tussen de wijk, de stad en enkele innovatieve ondernemers tot stand te brengen, geheel volgens de commonsfilosofie. Iedereen welkom om mee te denken en werken! Een startvergadering op donderdag 22 februari.

Inschrijven via liefdevoordewijk@gmail.com.

Koen Wynants