Vacature bij Antwerps commonsinitiatief 'Oostnatie'

oostnatie.jpg

Oostnatie vzw zoekt een voltijdse tijdelijke medewerk(st)er voor juli en augustus 2018 om de praktische organisatie van de activiteiten op de site Spoor Oost (Borgerhout) te verzekeren.

Arbeidsovereenkomst
Voltijds, 38 uur per week, flexibel in te vullen, met avond- en weekendwerk.
Start: maandag 2 Juli 2018 - Einde: vrijdag 31 augustus 2018
Bruto maandloon: € 2180,68 met 0 jaar anciënniteit (pc 329 B1c) (exclusief verplaatsingsvergoeding en vakantiegeld) 
Standplaats: dienstgebouw Spoor Oost (lokaal jeugddienst) 

Functie
• De medewerk(st)er is verantwoordelijk voor de organisatie (voorbereiding, uitvoering en opvolging) en de logistiek van de activiteiten die vzw Oostnatie samen met partnerorganisaties tijdens de maanden augustus en september organiseert op Spoor Oost. Verder houdt hij/zij dagelijks toezicht op het gebruik van de treinwagons Bahnhof. Zie zomerprogramma in bijlage.
• De medewerk(st)er zorgt voor een vlot verloop van de activiteiten op de site en zal daarvoor samenwerken met de andere organisaties aanwezig op site Spoor Oost tijdens de zomermaanden (in de eerste plaats de jeugddienst district Borgerhout). Hij/zij dient mee te zorgen voor een goede afstemming en communicatie tussen de organisatoren van de verschillende geplande activiteiten. 
• Op die manier zorgt hij/zij er mee voor dat de site van Spoor Oost tijdens de maanden augustus en september een aangename plek is voor en van de bewoners, jong en oud, uit de omliggende wijken.

Profiel
• De kandidaat moet minimum 18 jaar zijn bij aanvang van de arbeidsovereenkomst.
Opleiding minimaal middelbaar onderwijs. Voorkeur hoger niet-universitair onderwijs, sociaal-culturele sector.
• De medewerk(st)er heeft ervaring in het organiseren en programmeren van kleinschalige evenementen. Hij/zij kan zelfstandig werken, pakt de zaken efficiënt aan en is niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken, maar kan ook het werk in team organiseren. Hij/zij is stressbestendig, pakt crisissituaties rustig en oplossingsgericht aan. Inzake financies en administratie werkt hij/zij nauwkeurig.
• Hij/zij is stipt en houdt zich aan gemaakte afspraken, is geen bureautijger maar staat voornamelijk op het terrein (ook bij minder goed weer). Hij/zij gedraagt zich vriendelijk en geduldig t.a.v. de gebruikers en bezoekers, maar met de nodige autoriteit. Hij/zij kan goed opschieten met wisselend publiek (tieners, kinderen, volwassenen). 
• Het werk zal onregelmatig zijn, met drukke en rustige periodes, onder meer afhankelijk van het weer. Er kunnen plotse veranderingen in de planning opduiken. Daarom moet de medewerk(st)er flexibel willen omgaan met de werkuren en bereid zijn om avond- en weekend-werk te doen. 
• Ervaring in het werken met jongeren strekt tot aanbeveling. Kennis van de buurt en van het netwerk van Borgerhoutse organisaties is een pluspunt, maar niet noodzakelijk.

Sollicitatie
Schriftelijke sollicitatie met cv en motivatie per brief of email, te zenden naar vzw Oostnatie
ten laatste op vrijdag 25 mei 2018.
Postadres: Oostnatie, Wijnegemstraat 65, 2140 Borgerhout
E.mail: oostnatie@gmail.com

Deze aanwerving wordt mogelijk gemaakt dank zij Stadsmakers, Stad Antwerpen.

Buurtspoorweglei 3
2140 Antwerpen

Koen Wynants