Plein PétillAnt (Ekeren)

Plein petillant.jpg

Plein PétillAnt

Kristus Koningplein, Ekeren

Op zaterdag 14 juli, 28 juli, 4 augustus en 18 augustus organiseert Transitie Ekeren in samenwerking met andere lokale organisaties op het centrale Kristus Koningplein een fijne ontmoetingsplek met allerlei activiteiten.Vier zaterdagen in de vakantie wordt het Kristus Koningplein een bruisende ontmoetingsplek, 'Plein PétillAnt'. 

Vaste ingrediënten voor de dag zijn een zomerbar, pleinbibliotheek, workshops, babbelbox en kinderanimatie. Maar daarnaast houden we ruimte voor ieders inbreng (muziek, picknick, repair-café, dans, yoga,…). Heb je een idee, laat het gerust weten en zo geven we samen vorm aan het programma.

Iedereen van harte welkom!

Check regelmatig het programma op www.ekeren.transitie.be .

Locatie: Kristus Koningplein Ekeren

Tijdstip: zaterdag 14/7, 28/7, 4/8 en 18/8  telkens van 14 tot 22 uur

Info: 0475/907820

gratis

 

Koen Wynants