Open meet-up: Wrap-up 6 maanden CLA (20/08/18)

Buurtbar Pretstraat/Tuinstraat (2017)

Buurtbar Pretstraat/Tuinstraat (2017)

Maandag 20 augustus nodigen we alle Antwerpenaren uit die interesse hebben in commons, Commons Lab Antwerpen, commoners, ... We zijn nu ongeveer een half jaar bezig. Tijd om eens terug en meteen ook vooruit te blikken.

In januari hadden we nauwelijks notie van het begrip ‘Commons’. We begrepen er eigenlijk geen snars van. Ondertussen, door experimenten op te zetten, door kennis en ervaring te delen, beginnen we heel goed te begrijpen waar het commonsgedachtegoed om draait. Wat de meerwaarde is van een commonsgerichte benadering. Kan een Commons Lab in Antwerpen bijdragen aan de transitie van Antwerpen naar een meer commonsgerichte stad? Is het levensvatbaar?

Een heel informele, ongestuurde avond. We leggen samen een potje uit, te beginnen met 5 euro. Wie niet kan betalen, geen zorgen, er wordt voor u gezorgd!

Locatie; Buurtbar, Pretstraat, 2060 Antwerpen

Tijdstip: Maandag 20 augustus 2018, 19u30

Gelieve aan te melden via commonslabantwerpen@gmail.com

Koen Wynants