LANCERING BOEK 'OP GROND VAN SAMENWERKING' (13 november 2018, 12:30 – 17:00)

grond van samenwerking.jpg

Grond wordt al eeuwen geprivatiseerd, verkaveld en vermarkt. Commons bieden een alternatief: burgers organiseren wonen, voedslproductie of trage wegen als commons. Met de presentatie van het boek "Op grond van samenwerking", gaan we met het publiek debat aan over de nieuwe, vitale commons in Vlaanderen en Brussel. Bij de commons markt delen geëngageerde mensen met u hun ervaringen over gezamenlijke initiatieven voor gedeeld eigenaarschap of gedeelde gebruiksrechten. 

WANNEER 

13 november - van 12:30 u tot 17:00 u 

*Na de boeklancering kan u ook terecht in de Roma vanaf 19:00 u voor de 'Commons stadsateliers' - Antwerpen Sharing City.

WAAR 

De National, Lange Beeldekensstraat 152, 2060 Antwerpen. 

INSCHRIJVEN

Deelname aan de boeklancering is gratis, we vragen wel om in te schrijven. Bestel nu je gratis ticket via https://www.oikos.be/denktank/evenementen-denktank/138-lancering-boek-op-grond-van-samenwerking

GEZAMENLIJK INITIATIEF VAN

Het INDIGO onderzoeksteam & Oikos Denktank.

Koen Wynants