Grote omarming- kies voor meer groen en blauw in 't stad!

plan A banner zoveel.jpg

Op zondag 7 oktober, 15u30, één week voor de verkiezingen, omarmen we met 12.000 Antwerpenaren ’t Stad. Eén lange mensenketting.

WAAROM?
Omdat de verkiezingen om ons gaan, en niet alleen om politici. Omdat ook mensen in armoede ideeën hebben, als burgers, voor de toekomst van onze stad. Omdat wij Antwerpen zijn! Wij zien ‘t Stad graag en pakken ze vast. Op punt 2 van de Grote Omarming kiezen we voor een groenere en blauwere stad, meer samen doen. We starten met een picknick in de leegstaande Parkvijver (Stadspark). Nadien trekken we in stoet naar de Parkbrug (Park Spoor Noord) waar schminksters, een karaokebakfiets, hapjes en drankjes klaar staan! 


ONS PROGRAMMA
13u00 Picknick in Stadsvijver (breng zelf je picknick mee)
14u30 In stoet naar Parkbrug 
15u30 Start verzamelen omarming
16u05 Vormen van de ketting
16u30 Einde omarming

Koen Wynants