S3 Meetup Antwerpen - Both & More (1/10)

sociocratie.jpg

'It’s not either or, it’s both and more' is niet alleen een statement, het is een way of thinking die diep in S3 ingebakken zit. Het raakt aan concepten als polariteiten en paradoxen.

Tijdens deze sessie duiken we dieper in deze filosofie en exploreren we wat het betekent voor onze buitenwereld en onze binnenwereld en bespreken we hoe deze filosofie de verschillende patronen ondersteunt.

Dit is een ander soort Meetup dan je gewoon bent, deze Meetup zal je faciliterende capaciteiten versterken en je meer inzichten geven over polariteiten in en om je heen.

Praktisch:
18u30 deuren, 19u start, 22u einde. Om 19u presenteren we de basics van S3 en om 19.30 gaan we door met het verdere programma van deze verdiepingssessie.

• de Basics in 30’: Miranda Molemans
• Presentatie Both & More: Lori Van Hout & Bart Oste inclusief check-in/out en evaluatie

Algemene info:
Elke maand kiezen we een andere insteek uit het brede gamma van S3 (zie www.sociocracy30.org). We hebben hiervoor een backlog die je vindt in de conversatie van deze Meetup. Je kunt altijd suggesties doen voor thema's.

We communiceren uiterlijk 1 week vooraf een gedetailleerde agenda. Achteraf publiceren we via Meetup de links naar de presentaties, materialen en evaluatie. Elke maand evalueren we of dit nog steeds de juiste opzet is.

Tijdstip:

maandag 1 oktober 2018, 19:00 tot 22:00

Locatie:

Designcenter De Winkelhaak

Link:

https://www.meetup.com/nl-NL/S3-Meetup-Antwerp/events/252973392/

Koen Wynants