Koopkracht Debat 1: Dualiteit van Duurzaamheid (Gratis)

koopkracht.jpg

Op 12 september starten Club Content en partners KOOPKRACHT met de kampioen der containerbegrippen: duurzaam consumeren. Wat betekent het eigenlijk en hoe doe je dat dan? Kunnen we blijven inslaan zolang onze aankopen maar ecologisch, biologisch of anderszins -logisch zijn? Klopt het idee wel dat duurzaam consumeren een noodzaak is om de aarde draaiende te houden, maar tegelijk omschreven wordt als een trend waar merken en media opspringen? Dat duurzaamheid meer dan zomaar een trend van voorbijgaande aard moét zijn, staat vast, maar wat is er dan precies nodig om ons gedrag voorgoed in de positieve zin te veranderen? 

4 boeiende sprekers geven je hun antwoorden op bovenstaande vragen!

Tijdstip: woensdag 12 september van 19:00 - 21:30

Locatie:

Meatpack; Samberstraat 40, 2060 Antwerpen

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/280056072814596/?active_tab=about

Koen Wynants