Oproep aan alle Antwerpse commoners: doe mee aan Citizenspring Antwerpen (21-24 maart 2019)

citizen spring.jpg

Tussen 21 en 24 maart 2019 organiseert #CitizenSpringšŸŒ± opendeurdagen voor burgerinitiatieven. Ben je een common, een collectief, een coƶperatief, een plukboerderij, een actief buurtcomitĆ©, een actiegroep, een burgerbeweging, een duurzaam project (mode, voedsel, ...), een sociale organisatie, kortom, steek je samen met andere burgers de handen uit de mouwen om nieuwe projecten te starten? Projecten die duurzaamheid en samenwerken hoog in het vaandel dragen? Dan zijn deze opendeurdagen iets voor jou. Het concept volgt een beetje het idee van een openbedrijvendag, het doel van deze dagen is de zichtbaarheid van al deze actieve burgers te verhogen. De initiatieven en protesten rijzen immers als paddenstoelen uit de grond.

 Wat doet jouw initiatief? Je zet je deur open, met een kleine of grote activiteit naar keuze, ergens tussen 21 en 24 maart. Je kiest zelf wat je doet, en hoe lang de activiteit duurt.

Wat doet #CitizenSpring šŸŒ± ?Met de informatie die je ingeeft via onderstaande links, bouwen wij een website waar bezoekers in het volledige aanbod kunnen zoeken naar projecten.

1. Registreer je initiatief in Antwerpen via https://citizenspring.be/antwerp (knop 'add event') Je activiteit wordt na bevestiging meteen zichtbaar op de kaart.

2. Volg ons initiatief via het evenement op facebook en nodig mensen uit. (https://www.facebook.com/events/207527706779327/)

3. Als je zelf reclame maakt voor de activiteit die je organiseert in het kader van de opendeurdagen (bv. via een website of facebookgroep), leg dan zeker de link naar de #CitizenSpringšŸŒ±beweging.

5. Gebruik de #CitizenSpring šŸŒ± Dit is een positief verhaal van en voor alle actieve burgers

Koen Wynants