15 JAAR PARTICIPATIE IN ANTWERPEN: VERHALEN VAN KOEN WYNANTS (COMMONS LAB ANTWERPEN) EN JAN VINCKE (ANTWERPEN AAN’T WOORD)

Jan en Koen tijdens een workshop  van Antwerpen aan’t woord in 2010…

Jan en Koen tijdens een workshop van Antwerpen aan’t woord in 2010…

Antwerpse Burendag, Tuinstraten, Stadsgesprekken, samentuinen, participatiestuurgroep Park Groot Schijn, participatiecharter Scheldekaaien, Growfunding Antwerpen… Samen met honderden vrijwilligers experimenteren Koen Wynants (Commons Lab Antwerpen) en Jan Vincke (Antwerpen Aan’t Woord) al 15 jaar in de koekenstad. Verschillende coalities tussen burgers, overheden, experten en ondernemers hebben ze al gesmeed. Rond alle mogelijke thema’s, op straat-, over wijk- tot stedelijk niveau. 

Speciaal in kader van Citizenspring vertellen Jan en Koen voor het eerst samen vier van hun boeiende verhalen. Verhalen van vallen en opstaan maar vooral verhalen van en door mensen met een hart voor A. Wat heeft volgens hen veel impact gehad en waarom? Wat is volgens hen totaal geflopt? Wat zijn de sleutels voor succes? En hoe kan je als burger samenwerken met de overheid en politiek?  

BEGELEIDING

Koen Wynants (Commons Lab Antwerpen) en Jan Vincke (Antwerpen aan’t woord)

LOCATIE

Elcker-Ik (Grote Zaal)

INFO EN TICKETS:

https://www.elcker-ik.be/InformCMS/preview/index.php?pag_id=550288&cty_id=2686

Koen Wynants