Verdeel 1,4 miljoen euro op het districtsforum

Op 27 of 28 april ben je welkom in het Zuiderpershuis om tijdens het districtsforum 1,4 miljoen euro te verdelen over de 12 gekozen thema’s van de Burgerbegroting. Schrijf je in en beslis waar het geld naartoe gaat!

Op het districtsforum verdeel jij samen met andere bewoners 1,4 miljoen euro over de 12 meest gekozen thema's van 2019. Dit gebeurt op een leuke manier met echte pokerchips. Nadien kan je gezellig nakaarten tijdens een receptie.

De 12 meest gekozen thema’s, die doorstoten naar het districtsforum, zijn:

§ groen in straten en op pleinen

§ ontmoeting in de buurt

§ projecten voor mensen in armoede

§ ondersteuning van het jeugdwerk

§ fietsvriendelijke straten

§ klimaatprojecten

§ meer bomen

§ huiswerkbegeleiding

§ interculturele projecten

§ toegankelijkheid openbaar domein

§ aanwerving en ondersteuning vrijwilligers

§ aantrekkelijkere pleinen

Wie wil deelnemen kan zich nu al inschrijven. 

Meer info: https://www.antwerpen.be/nl/overzicht/burgerbegroting-district-antwerpen/nieuws/verdeel-1-4-miljoen-euro-op-het-districtsforum?fbclid=IwAR35C1umldJqofSLBGAtTYqMZj4g4DrGTu0eR_CuMOJH110hcJMkDDCZyy4

Koen Wynants