Commons Lab Antwerpen op inspiratiedag 'Bruss-it' (9 mei 2019)

bruss-it_xl.jpg

Kom naar onze inspiratiedag over slim ruimtegebruik en ontmoeting in de gedeelde ruimte. Ontdek inspirerende voorbeelden uit Brussel en andere steden in binnen- en buitenland.

Voor een beter, mooier en slimmer Brussel

In 2016 lanceerde de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) de projectoproep ‘Bruss-it’. Met die oproep ondersteunt de VGC initiatieven die inzetten op gemeenschapsvorming in de gedeelde ruimte en slim ruimtegebruik.

Programma

Op deze inspiratiedag zetten we de realisaties van Bruss-it in de verf en kan je ook inspirerende voorbeelden uit andere steden ontdekken. We reflecteren, inspireren en wisselen ervaringen uit over tijdelijke invulling, gedeeld ruimtegebruik, participatie, interventies in de publieke ruimte en nog veel meer.

Nieuwsgierig? Hier kan je het volledige programma bekijken.

Voor wie?

De inspiratiedag staat open voor alle stadsmakers die geïnteresseerd zijn in gemeenschapsvorming in de gedeelde ruimte en slim ruimtegebruik, voor professionelen en burgers, van binnen of buiten Brussel.

Praktisch

  • Donderdag 9 mei in de Beurs van Brussel (Beursplein 1, 1000 Brussel)

  • Doorlopend van 12.30 tot 22.00 uur. Je kunt kort even binnenspringen of de hele namiddag en avond blijven.

  • De inspiratiedag is gratis maar inschrijven is verplicht. Schrijf je in voor het hele programma (namiddag en avond) of voor een deel ervan.

Meer info

Contacteer de cel Stedelijk Beleid:

Koen Wynants