SAVE THE DATE - kick-off ‘Samen breken we uit’

ontharding.jpg

Loop jij al een tijd rond met een idee rond ontharding? Heb je een versteende locatie op het oog die je graag wil omzetten naar een groene ruimte, maar je zit nog met vragen over hoe dit aan te pakken?

Op 11 juni organiseren GruunRant, Regionaal Landschap de Voorkempen en Antwerpen aan ‘t Woord de kick-off van het project GruunRant onthardt. Met het project willen de drie organisaties anderen helpen om versteende ruimte, ten noordoosten van de stad Antwerpen, open te breken t.o.v. de groene ruimte en steeds meer mensen inspireren om hetzelfde te doen.

Wil jij graag zelf aan de slag om een versteende locatie in je buurt open te breken? Kom dan zeker langs. Bedoeling is om ideeën uit te wisselen met anderen, maar ook om de eerste stappen te zetten naar concrete uitvoering. Tijdens deze kick-off kom je te weten wat het project GruunRant onthardt precies inhoudt, welke ondersteuning het project je kan bieden en we zetten samen het parcours uit om jouw project tot een goed einde te brengen.

 Meer informatie vind je op http://www.gruunrant.org/gruunrant-onthardt.html.

 Breng gerust buren, vrienden of andere geïnteresseerden mee die samen met jou aan de slag willen gaan.

 

Waar? Kasteel van Schoten, Kasteeldreef 61, 2900 Schoten

Wanneer? Dinsdag 11 juni, 19u-22u

Voor wie? De kick-off richt zich tot iedereen die een plek op het oog heeft die ze graag zelf wil ontharden

Inschrijven: http://bit.ly/2WDfkVy

 

Organisatie van GruunRant, Regionaal Landschap de Voorkempen en Antwerpen aan 't Woord m.o.v. Vlaamse Overheid departement Omgeving

Koen Wynants