Klimaatcafé Y4C & S4C Antwerpen (24 augustus, Boelaerpark)

klimaatcafe.jpg

De klimaatbeweging in Antwerpen staat niet stil. Seizoen twee komt eraan! Youth en Students for Climate Antwerpen nodigen jullie graag uit op hun eerste Klimaatcafé. Samen met de Teachers, Grootouders en Youth for Climate Supporters verwelkomen we jullie in het Flow café in Deurne.

Wil je graag kennismaken met Youth en Students for Climate? Ben je al eens op een mars geweest en wil je graag opnieuw actie voeren? Ben je nieuwsgierig naar wie de Teachers, de Grootouders en de Supporters zijn? Of wil je gewoon graag meedoen? Kom langs voor een babbel met een drankje en een hapje. Meer info over dit evenement volgt zo snel mogelijk. Hou de datum alvast vrij.

Tijdstip: Zaterdag 24 augustus 2019 van 15:00 - 23:00

Locatie: FLOW café, Gouverneur Holvoetlaan 28, 2100 Deurne

Koen Wynants