Seizoen 3 van de Theatergarage van start!

Theatergarage 3.jpg

Een dichtbevolkte wijk in Borgerhout extra muros zonder veel cultuur- en infrastructuuraanbod. Plots staat een oud garagegebouw te koop. Een buitenkans. 500 gezinnen engageren zich in 2017 voor de gezamenlijke aankoop door een coöperatieve actie. De garage is eigendom van de buurt, voor en door de bewoners. Vrijwilligers creëren de Theatergarage met vooral kinder- en jongerenprogrammatie. Resultaat: meer dan 100 activiteiten in beginjaar 2017. Het eerste autonome buurtcultuurcentrum in Vlaanderen had vorm en inhoud. De Theatergarage in Borgerhout is het eerste door de buurt beheerde, coöperatief cultureel centrum van Vlaanderen.

Ze gaan nu hun derde seizoen in. Met Barbara Dex, Leo Bormans, Bert Gabriëls, Het Gevolg, Guy van Nueten, Marcel Vanthilt, en vele anderen, maar ook samen zingen, kinder- en jongerenvoorstellingen, workshops, … Ga er zeker eens langs en pik een voorstelling mee!

Info en tickets: http://www.theatergarage.be/

Locatie: Bouwhandelstraat 72, 2140 Borgerhout

Koen Wynants