PROJECTOPROEP: Be Planet en de Stad Antwerpen gaan voor een duurzame stad

Visual Oproep Energie A'pen (002).jpg

Dankzij haar samenwerking met Elia, geeft Be Planet een extra boost aan het projectenfonds

Duurzame stad Antwerpen door innovatieve oplossingen van burgerorganisaties rond het thema Energie te ondersteunen. We zien namelijk vandaag heel wat innovatieve toepassingen of werkwijzen opgang maken zoals het slim meten van verbruik, thuisaccu’s, blockchain toepassingen of Internet of Thingsoplossingen.

Ben je actief in een burgervereniging en werk je aan een innovatief project rond het besparen, opwekken en/of opslaan van (hernieuwbare) energie op lokale schaal? Of heb je een project in gedachten waarbij je de vraag naar elektriciteit beter afstemt op de productie? Dien dan jouw dossier voor 1 februari in via het Projectenfonds Duurzame stad en vermeld dat je indient in het kader van deze oproep rond Energie.

Tip! Raadpleeg het reglement vooraleer jouw dossier in te dienen.

Deze thematische oproep is een uitbreiding van het Projectenfonds Duurzame stad van februari 2019. Werk je op een project rond een ander transitiethema, dan kan je jouw dossier ook via de reguliere weg van het Projectenfonds Duurzame stad indienen.

Voor wie ?

Deze oproep is gericht tot burgers die in Antwerpen actief zijn in een vzw, een burgercollectief binnen een feitelijke vereniging of een CVBA met sociaal oogmerk.

Een vraag ?

Contacteer Katrien Desrumaux via 02 880 59 48 of katrien.desrumaux@beplanet.be

Link: https://stadslab2050.be/projectenfonds/projectenfonds-duurzame-stad/stadslab2050-en-be-planet-zijn-op-zoek-naar-jouw

Koen Wynants