Global Strike Antwerpen: Stewards gevraagd!

global strike.jpg

Dag iedereen,

deze vrijdag 15 maart is het wereldwijde klimaatstaking: Global Strike for Future. In België vindt deze actie plaats in Brussel om 13u30 maar ook vanuit Antwerpen doen wij lokaal een actie mee. Om 10u organiseren enkele organisaties waaronder Youth, Students 4 Climate Antwerpen in Antwerpen een kleine klimaatmars van het Theaterplein naar het Centraal Station. Om daarna massaal de trein naar Brussel te nemen en ons bij de nationale actie te voegen. Dit wordt tevens gesteund door een hele reeks lokale organisaties, dus we verwachten een degelijke opkomst.

 

Wij zijn hier wederom op zoek naar enkele stewards die de acties mee in goede banen willen leiden. Liefst beschikbaar van 10u00 tot 12u00.

 

Wil jij ons hierbij helpen? 

 

Schrijf je dan in via ons inschrijvingsformulier door hier te klikken.

Of de volgende link te gebruiken in je webbrowser: https://goo.gl/forms/d5vQ1Z3FHt9efHVy2


Let op : ook de nationale klimaatmars in Brussel heeft stewards nodig! Hier is ook een inschrijvingsformulier voorzien dat losstaat van ons inschrijvingsformulier! Indien je hier reeds voor aangemeld bent: zeer goed en bedankt voor de steun! Zij hebben hier meer mensen voor nodig dan wij.

 

Groetjes,

 

Youth en Students 4 Climate Antwerpen

Koen Wynants