Wooncoop zoekt bestuurders. Wie 'vertegenwoordigt' Antwerpen?

wooncoop.jpeg

Op zaterdag 25/5 is het de eerste Algemene Vergadering van Wooncoop. Daar zal het bestuur gekozen worden voor de komende 6 jaar. Ze gaan op zoek naar een kwaliteitsvolle ploeg. Bestuurders met complementaire talenten die als bestuurder wooncoop voor de komende jaren op een goed pad houden.

Als eerste stap daarin willen ze kandidaat bestuurders stimuleren om langs te komen op onze info-avond bestuurders op dinsdag 23 april om 19u30 in Gent. De bestuursploeg wordt samengesteld uit 2 A-vennoten,  2 tot 3 B-vennoten (bewoners) en 2 tot 3 C-vennoten (investeerders). Er is de mogelijkheid om daarnaast ook externen op te nemen in de RVB. Naast bestuurders zijn ze ook op zoek naar 1 of 2 controlerende vennoten, zij hebben als taak de boekhouding te controleren/op te volgen (naast de AV/RVB/boekhouder) ook deze kandidaten zijn welkom op deze info avond.

We geloven heel sterk in Wooncoop, kan voor Antwerpen heel veel betekenen, de nood aan betaalbaar wonen, aan nieuwe oplossingen zoals Wooncoop, is gigantisch groot. Hopelijk zijn er ook Antwerpenaren die een actieve rol willen opnemen in de organisatie van Wooncoop…


Wat mag je verwachten ? wat bieden we ?
Alle vragen hierover en inschrijven kan via karel@wooncoop.be

Koen Wynants