Hoe worden coöperanten uitgenodigd? Uitnodiging AV New B

NewB lokaal forum.jpg

Als leek vraag ik me vaak ook heel praktisch af hoe je een coöperatie organiseert, wat is de rol van de coöperanten, hoe kan je duizenden coöperanten betrekken, ... Ik ben zelf coöperant van NewB. Dat doe ik voor een groot deel uit onvrede uiteraard met de reguliere banken, maar ook om te leren: hoe coöperaties werken, maar ook wat een bank eigenlijk is, hoe het functioneert. Ik blog hieronder de uitnodiging van NewB. Ik vond dat zelf inspirerend. Veel dank NewB!

Beste Koen,


U bent van harte uitgenodigd op de gewone algemene vergadering van NewB die zal plaatsvinden op zaterdag 8 juni 2019, in de zaal BEL (gebouw van leefmilieu Brussel) op Thurn & Taxis, Havenlaan 88c, 1000 Brussel.

De dag begint om
10.30 uur met een reeks informatieve en consultatieve workshops. Dit is een gelegenheid om de details van de toekomstige bank onder de loep te nemen, de cijfers van 2018 te bekijken of om u te consulteren over de tarieven van de toekomstige NewB Bank. Heeft u een vraag over onze verzekeringsoplossingen? Een infobalie zal tijdens de hele voormiddag georganiseerd worden om op uw persoonlijke vragen te antwoorden.

Om
14.00 uur zullen we de uitdagingen en kansen van dit cruciale jaar bespreken en stemmen over de hoofdlijnen van onze coöperatie.

Het is nu of nooit om de bank voorgoed te veranderen: kom op zaterdag 8 juni naar deze cruciale algemene vergadering!

Bernard Bayot
Voorzitter
 

Ik registreer me of ik geef een volmacht
Klik hier

of ik geef aan dat ik niet aanwezig en niet vertegenwoordigd zal zijn
Klik hier

U dient zich voor de algemene vergadering in te schrijven vóór dinsdag 4 juni om 23.59 uur.

 

  • Voor het volledige dagprogramma en de documenten van de algemene vergadering, klik hier

  • Schrijf u hier in voor de ochtendworkshops.

Neem in afwachting van de algemene vergadering deel aan lokale evenementen in uw buurt:

Lokale mobilisatieavonden: 2019 wordt al dan niet hét jaar van NewB. Kom en ontdek de toekomstperspectieven en het nieuwe mobilisatieplatform dat tijdens deze avonden in heel België wordt voorgesteld. Er resten ons nog een paar maanden om zoveel mogelijk mensen rond ons project samen te brengen.

Om u in te schrijven voor één van de lokale avonden, klik hier

Koen Wynants