OPEN OPROEP : DOE - traject 3 cVPP - gemeenschappen in de provincie Antwerpen!

kamp C energie.jpg

Dien jullie eigen idee in over wat jullie gemeenschap kan doen in de energietransitie en maak kans om een workshop en startbedrag van €2000 te winnen. Aan het einde van het Droom-Durf-Doe-traject zullen de drie winnende projecten gekozen worden!

Het Droom-Durf-Doe traject

Samen energie opwekken en consumeren, als school, cohousinggroep, met jouw straat, jouw gemeente. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Of ben je simpelweg benieuwd naar de mogelijkheden om energieonafhankelijkheid te zijn in België?

Kamp C heeft jullie uitgenodigd om mee na te denken over een eigen energiesysteem, samen met tal van experts. Tijdens de Droom- en Durfdagen hebben we jullie informatie en inspiratie aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Nu is het aan jullie om jullie eigen idee in te dienen.

Alle presentaties, informatie en inspiratie van het 3D-traject zijn te vinden op: https://www.kampc.be/innovatie/projecten/cvpp/presentaties-droom-durf-doe-dagen

DOE-traject leidraad | de eerste stappen naar een cVPP

 Hierbij vind je een leidraad voor het indienen van jullie idee/project; welke rol jullie kunnen spelen in de energietransitie, met focus op een cVPP.  Aan jullie wordt gevraagd om het idee en het stappenplan “om samen (als gemeenschap) energie op te wekken en te beheren” te verwoorden.

 

Indienen ten laatste 16 september 2019 om 17u00! *

Via e-mail: maro.saridaki(at)kampc.be |cc.  jet.groen(at)kampc.be

Koen Wynants