Slides overzichtspresentatie over klimaatproblematiek door Ivan Janssens

klimaat fatinha.jpg

Wat is dat toch met al die klimaatbetogingen? Waarom blijven de jongeren op straat komen? Overdrijven ze niet? Gaat het nu echt zo slecht met ons klimaat? Wat doet de overheid? En wat kunnen wij zelf doen?

Om een antwoord te geven op deze en andere vragen organiseerde Klimaatrobuust Sint-Andries op 25 april een infoavond over het klimaat. Ze lieten Ivan Janssens aan het woord. Hij is Hoogleraar aan het departement Biologie van de Universiteit van Antwerpen en één van de wetenschappers van Scientists4Climate. Hij is rechtstreeks betrokken bij het klimaatonderzoek.

De slides(PDF) kan je downloaden via https://www.dropbox.com/s/vtgpoc50ls501hf/Klimaatpresentatie_Sint-Andries.pdf?dl=0

Koen Wynants