Draaiboek voor de organisatie van een 'Commons Assembly'

20180505_121927.jpg

Zelf een Commons Assembly of Staten-Generaal organiseren, wablieft? Dat dachten wij begin 2018 ook. Wat is een Commons Assembly, hoe werkt het, wie komt er, wat doen die, wie begeleidt dat, …? Hoeveel tijd heb je nodig? Welk materiaal? Welke ruimte?

Om het leven van de actieve commoner makkelijker te maken, delen we hier een draaiboek van een Commons Assembly. Dit is maar één invulling. Je kan 101 varianten bedenken. We kregen van Ria Baeck een leuke methodiektip ‘Pro action café’:‘http://amandafenton.com/wp-content/uploads/2014/11/Pro-Action-Cafe.pdf

Mocht je het anders en beter doen, laat het ons dan weten. Dan delen we dat ook. Zo worden we samen slimmer en sterker! Ook onze tools zijn van iedereen!

Link naar onze Drive: https://drive.google.com/file/d/18MgdVAMfARInhjKm2GmOiW6efrvwkFZP/view?usp=sharing

Heb je hulp, advies, coaching, … nodig? Aarzel niet om Commons Lab Antwerpen te contacteren. In ons netwerk zitten ervaren facilitatoren die heel zorgzaam en behulpzaam zijn.

Bijkomende tips:

Koen Wynants