Kom naar de 'Gemeenteraad van de Toekomst' (dinsdag 9 okt, 19u30, Stormkop)

gemeenteraad toekomst.jpg

Hoe zou een gemeenteraad zonder partijpolitici er uitzien? Zo eentje waar winnen niet het belangrijkste is, maar wel de oplossing? Hoe zou het zijn als mensen los van partijbelangen samenwerken, en constructief op zoek gaan naar alle pro’s en contra’s en creatieve ideeën. Dan is politiek meer van iedereen en wordt elke stem gelijkwaardig. 

Burgerlijst stelt voor, met de steun van Commons Lab Antwerpen; de Gemeenteraad van de Toekomst. Be.One AntwerpenLijst Paarssp.a stad Antwerpen en Open Vld hebben hun aanwezig al bevestigd. Onze schijnburgemeester BDW zal de gemeenteraad voorzitten.

Kom ontdekken hoe het er op zo’n interactieve gemeenteraad van de toekomst aan toe zou gaan en kom mee denken. Er mag gelachen en gedronken worden en er is geen dresscode. Behalve voor BDW 

Er is volop gelegenheid om met elkaar of burgers op een kandidatenlijst voor de verkiezingen te praten. Iedereen hartelijk welkom!

Tijdstip:

Dinsdag 9 oktober 2018 van 19:30 - 22:30

Locatie:

STORMKOP

DROOGDOKKENWEG AWN1
2030 ANTWERPEN

Koen Wynants