Inspiratie- en participatietraject | dromen – durven – doen | samen sterk naar de energietransitie

kamp C energie.jpg

Samen energie opwekken en consumeren, als school, cohousinggroep, met jouw straat, jouw gemeente. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Of ben je simpelweg benieuwd naar de mogelijkheden in energieonafhankelijkheid in België? Kom dan naar de droom-durf-doe dagen op Kamp C in Westerlo.

Kamp C nodigt jullie uit om mee na te denken over een eigen energiesysteem, samen met tal van experts. We reiken jullie informatie en inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan. Dat kan dankzij een virtuele energiecentrale: een  ICT-systeem dat de opgewekte energie opslaat en verdeelt binnen jouw gemeenschap of organisatie.

De droomdagen vormen het begin van het traject en vinden plaats op 12 en 30 maart!

 

Waar en wanneer? 

 Locatie: Kamp C, Britselaan 20 - 2260 Westerlo.

 

Data: op dinsdag 12 maart van 18u tot 22u, inschrijven hier of op zaterdag 30 maart van 9u tot 13u, inschrijven hier

 

De inhoud van beide dagen is identiek.

 Meer informatie over de agenda volgt binnenkort!

 

Noteer alvast ook durfavonden op 23 april en 4 juni in jullie agenda!

Bovendien maken we op zaterdag 18 mei een daguitstap.

 

Wens je graag al meer informatie?  

Surf naar:

www.nweurope.eu/projects/project-search/cvpp-community-based-virtual-power-plant/

www.kampc.be/innovatie/projecten/cvpp

www.kampc.be/artikel/2018/08/23/CVPP-project-brengt-technologie-dichter-bij-de-burger

of mail naar maro.saridaki@kampc.be!

 

cVPP is een project binnen INTERREG North-West Europe programma, geleid door de Technische Universiteit Eindhoven. Acht Belgische, Nederlandse en Ierse partners nemen deel aan het project dat loopt van 20 september 2017 tot 19 september 2020. Het partnerschap krijgt een Europese subsidie van 60% van de uitgaven, oftewel 3.663.205,49 EUR. De provincie Antwerpen draagt 88.572,60 EUR bij.

Koen Wynants